Altoni en Kelderman zijn 2 dynamische bedrijven. Altoni is gespecialiseerd in het bereiden van verse en gevulde pasta's. Kelderman is ruim 30 jaar de specialist in het bereiden van verse artisanale kroketten en puree.
Altoni Kelderman - Sluizenstraat 101 - 2900 Schoten - T. +32 (0)3 685 24 52
Bij Be Food maken wij verse, artisanale smeersalades en traiteurgerechten. Dit doen we in een industriële, hoog kwalitatieve werkomgeving. Mét een KMO geest waarin teamspirit, ondernemerschap en kwaliteit centraal staan.
Be Food - Monnikenwerve 119 - 8000 Brugge - T. +32 (0)50 55 00 10
Het recept voor jouw héérlijk ambachtelijk brood:
Biologische ingrediënten, een traditioneel ambachtelijke werkwijze, lange rust- en rijstijden, een enthousiaste ploeg vakbekwame bakkers, een moderne bakkerij, en bovenal héél véél passie en liefde voor het vak.
Bio Bakkerij De Trog - Rozendaalstraat 65 - 8900 Ieper - T. +32 (0)57 48 54 19
Camp's legt groenten in, maalt mosterds en maakt pickles. Al meer dan honderd jaar. Met groot respect voor onze geschiedenis, blik op de toekomst. Camp's is warmte en gezelligheid dankzij het authentieke karakter van onze producten en recepten.
Vancamps - Coupure 1 - 9700 Oudenaarde - T +32 (0)55 21 27 21
Chicken Masters is uitgegroeid tot een begrip in de markt van gevogeltevlees. Verse kipversnijdingen, heerlijke warme en koude bereidingen met een artisanale "touch". Dit steeds onder het motto: "Tasty food deserves a master".
Chicken Masters - Kortrijksesteenweg 244 - 9800 Deinze - T. +32 (0)9 381 54 81
Uitblinkers in ingrediënten voor ijs, chocolade-, karamel- en fruitbereidingen.
Producten van buitengewone kwaliteit op de markt brengen en aanbieden aan een eerlijke prijs, daar gaan we voor. Zo wint iedereen!
Colac - Biezenstraat 27 - 2340 Beerse - T. +32 (0)3 312 49 10
Lekkere yoghurt en platte kaas maken is een kunst. Het vraagt geduld, vakkennis en toewijding.
De Lelie - Kwade Weide 5 - 2920 Kalmthout - T. +32 (0)3 664 31 90
Onze paté is dan wel authentiek, ons machinepark niet. Ons productieproces is volledig afgestemd op de eisen van deze tijd zonder onze belangrijkste kenmerken uit het oog te verliezen: ambachtelijkheid, kwaliteit en onze authentieke smaak.
De Spiegeleire - Industrieterrein 1/9 - I.Z. Webbekom 1041 - 3290 Diest - T. +32 (0)13 35 20 81
Al sinds de jaren 90 biedt DV Foods het meest complete bladerdeeg gamma van de Belgische markt. Daarnaast bieden we een totaalassortiment van chocoladeproducten.
DV Foods - Gentstraat 56 - 8760 Meulebeke - T. +32 (0)51 48 52 64
Alom gekend voor haar filet d'Anvers en filet de sax, maar evenzeer gegeerd voor haar uitgebreid assortiment gevogelte charcuterie, kookworsten vleesbroden en themarollades.
Ernell - Eurolaan 12 - 9140 Temse - T. +32 (0)3 771 47 01
Sinds 1966 specialist in de edelste tak van de charcuterie: kookhammen. Trouw aan vakmanschap met een authentiek manueel zoutingsproces (aderpekelen) dat natuurlijke rijping garandeert. Het resultaat: zuivere hamsmaak, prachtige textuur en een authentiek product.
Favorit - Blarenberglaan 25 - 2800 Mechelen - T. +32 (0)15 71 17 25
De flexibele partner in verse en diervriendelijke eieren voor grootwinkel, bedrijven en pluimveehouders. Alleen door duurzame samenwerkingen aan te gaan, kunnen we de hoogst mogelijke toegevoegde waarde creëren voor alles wat met eieren te maken heeft.
Kempische Eierhandel - Industrieweg 120 - 3980 Tessenderlo - T. +32 (0)13 35 98 80
Vloeibare eiproducten, verse eieren, gekookte en gepelde eieren en gepasteuriseerde eieren, voor zowel klanten uit de foodservice, de horeca als industriële voedingsproducenten is Cocovite een echte referentie.
Lodewijckx - Eindhoutseweg 32 - 2431 Veerle-Laakdal - T. +32 (0)14 84 05 26
Ambachtelijke desserts met liefde en passie gemaakt. Onder private label of eigen merk.
Maisonie - Pater Ruyffelaertstraat 32 - 9700 Oudenaarde - T. +32 (0)55 38 56 03
Specialisatie in gezouten en gedroogde vleeswaren, vier generaties lang, waarbij respect voor traditie en ambacht hoofdprioriteit is.
Marcotty - Av. de l'Energie 16 - 4432 Alleur - T. +32 (0)4 247 01 01
Sinds 1933 is Maurice Mathieu een welbekende producent op de markt van de mayonaises, sauzen en salades. De filosofie van toen is nog steeds onze leidraad: met enkel de allerbeste ingrediënten maken we dag in, dag uit, een huisgemaakt gamma met respect voor traditie en vakmanschap.
Maurice Mathieu - Westpoort 41 - 2070 Zwijndrecht - T. +32 (0)3 216 01 11
Nikita is reeds 50 jaar een trendsetter in de productie van salades. Het voornaamste uitgangspunt bij Nikita is en blijft topkwaliteit.
Nikita - Industrieweg 1002 - 3540 Herk-de-Stad - T. +32 (0)13 55 31 18
Pulviver is producent van poeder op basis van eieren en een Europese marktleider op het gebied van foodservice. Het succes achter Pulviver is constante innovatie, productontwikkeling en duurzaamheid: de basis voor groei en ontwikkeling in de toekomst.
Pulviver - Rue de la Fagne d'Hi n°39 - 6600 Bastogne - T. +32 (0)61 21.56.21
In het familiebedrijf konijnenslachterij Van Assche "Premium Rabbit Meat" zijn vakkennis, ambachtelijke traditie en moderne slachttechnieken het recept voor onze kwaliteit, elke dag opnieuw.
Van Assche Konijnenslachterij - Filliersdreef 38 - 9800 Deinze - T. +32 (0)9 282 54 38